Vuurwerk Zelzate

Kom je vanuit Sint Truiden naar onze vuurwerkwinkel om vuurwerk te kopen? Dat is een juiste beslissing, want bij ons vind je niet alleen het standaard vuurwerk dat je overal wel in  België kunt vinden. In plaats daarvan verkopen wij bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen waarmee je gegarandeerd de show steelt in Sint Truiden.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Sint Truiden

Jammer genoeg gebeuren er nog steeds te veel ongelukken met vuurwerk, ook in Sint Truiden. In de meeste gevallen gaat het dan om illegaal vuurwerk. Om die reden vinden wij het bij Pyromagic erg belangrijk dat we veilig vuurwerk van goede kwaliteit verkopen. Alles wat je in onze winkel kunt kopen is dan ook volledig legaal en ook in overeenstemming met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Dankzij de aandacht die wij besteden aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten, ben jij er zeker van dat je kwaliteitsvuurwerk koopt en mee terug neemt naar Sint Truiden. Toch adviseren wij om ook altijd om je eigen veiligheid en die van omstanders te denken. Draag bijvoorbeeld altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon en katoen als je vuurwerk afsteekt. Ten slotte is het ook niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat komt neer op zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Indien je vuurwerk zoekt om indruk mee te maken in Sint Truiden, raden we je aan om een kijkje te komen nemen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. Daar kun je namelijk genoeg inspiratie opdoen. We geven je een impressie van onze eigen vuurwerkcollectie met topmerken als Funke en Pyrocentury. Koop je hier je vuurwerk ter plaatse? Dan bieden we je ook nog eens 10% korting aan. Als klap op de vuurpijl sluiten we de mooie avond af met professioneel vuurwerk uit Spanje en Italië. Wel beloven we je natuurlijk dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Sint Truiden

Als je vanuit Sint Truiden vuurwerk wilt komen kopen in onze vuurwerkwinkel, adviseren we je eerst alvast onze collectie te bekijken. Daarnaast kun je geld besparen en profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Zelzate

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur