COLLECTIE

Batterijen

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Vuurwerk Batterijen kopen?

Als je de vuurwerk batterijen van Pyromagic koopt, steel je absoluut de show van de buurt. Het voordeel van deze cakes, is dat je maar één lont hoeft aan te steken om de hemel te verlichten met jouw vuurwerkspektakel. Dat maakt deze cakeboxen niet alleen makkelijker in gebruik, maar ook nog eens een stuk veiliger dan wanneer je losse vuurpijlen zou afsteken. Ze staan daarnaast ook heel stabiel op de grond. Als je onze vuurwerk batterijen koopt, maak je dus een goede sier, zonder accidenten.

Groot assortiment aan cakeboxen en batterijen

We hebben een grote collectie aan vuurwerk batterijen te koop in onze winkel, waaronder grote vuurwerk cakes, compound boxen en waaiers. Je kunt ook gaan voor het grotere geweld, want we hebben een speciale selectie gemaakt van XXL compound boxen. Met deze mega batterijen luid je jouw fuif op feestelijke wijze in.

Vuurwerk batterijen kopen bij Pyromagic

In België is vuurwerk gedurende het hele jaar te koop, maar ons vuurwerk is zo exclusief dat je het niet zomaar in iedere winkel kunt kopen.

Legale en veilige cakeboxen kopen

Batterijen en cakeboxen zijn een goede keuze als je wilt genieten van spectaculair en veilig vuurwerk. Je hoeft namelijk maar één lont aan te steken en de boxen staan zeer stabiel op de grond. Zo kunnen ze bijna niet omvallen. Het vuurwerk dat je bij Pyromagic koopt is zeer veilig, want wij kopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van alleen het beste en veiligste vuurwerk.

Zo ben je er zeker van dat je geen illegaal vuurwerk koopt.