Vuurwerk Mol

Wil je vanuit Mol op bezoek komen bij onze winkel in Luik om vuurwerk te kopen? Waar de meeste andere winkels alleen het standaard vuurwerk verkopen dat je overal in België kunt vinden, doet Pyromagic het anders. Bij ons vind je namelijk bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen, waarmee je jouw buurt op een geweldige show kunt trakteren.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Mol

Wij vinden het droevig dat er jaar in jaar uit veel ongelukken met vuurwerk gebeuren. Verreweg de meeste daarvan zijn te wijten aan illegaal vuurwerk. Met die informatie in ons achterhoofd, hechten we bij Pyromagic veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Al het vuurwerk in ons assortiment is volledig legaal en voldoet aan de Europese regelgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

De aandacht die wij besteden aan de kwaliteit en veiligheid van het vuurwerk, zorgt ervoor dat je het allerbeste vuurwerk mee terugneemt naar Mol. Het is natuurlijk wel van belang dat zelf ook aan je eigen veiligheid denkt en die van je omgeving. Daarom raden we altijd aan om bij het afsteken van vuurwerk een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen. Volgens de wet is het ook niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. In totaal is dat ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je indruk wilt maken met je vuurwerk in Mol, nodigen we je uit om inspiratie te komen opdoen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier tonen we wat onze vuurwerkcollectie in huis heeft, met onder andere topmerken als Funke en Pyrocentury. Beslis je om daar ter plaatse je vuurwerk in te slaan? Dan kunnen we ook nog eens 10% korting aanbieden. We sluiten de show als klap op de vuurpijl af met een professionele show met vuurwerk uit Spanje en Italië. We garanderen je alleen wel dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Mol

Ben je van plan om vanuit Mol naar onze winkel te komen om vuurwerk te kopen? Dan kun je eerst alvast onze collectie bekijken of profiteer van onze van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Mol

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur