Vuurwerk Gent

Als je in Gent woont en vuurwerk wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. In onze vuurwerkwinkel in Luik verkopen wij namelijk vuurwerk uit Duitsland en Polen dat nergens anders in België te koop is. Steel de show in jouw buurt met het vuurwerk van Pyromagic.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Gent

Het gebeurt nog steeds ieder jaar: veel ongelukken met vuurwerk. Vooral illegaal vuurwerk zorgt keer op keer voor veel vuurwerkslachtoffers. Vandaar dat wij bij Pyromagic veel waarde hechten aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Al het vuurwerk dat je bij ons kunt kopen is dan ook volledig legaal en in overeenstemming met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Door onze goede zorg, kun je ervan uitgaan dat je alleen het beste vuurwerk naar Gent meebrengt. Natuurlijk moet je dan zelf ook nog aan de veiligheid van jezelf en je omstanders denken. We raden daarom altijd aan om een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Het is bovendien verboden om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit bij je dragen. Omgerekend is dat ongeveer 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je inspiratie zoekt voor je vuurwerk in Gent, nodigen we je graag uit voor onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier laten we je namelijk een selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie zien. Het gaat alleen om topmerken als Funke en Pyrocentury. Een ander voordeel? Als je besluit om je vuurwerk ter plaatse in te slaan, bieden we je ook nog eens 10% korting aan. Als klap op de vuurpijl sluiten we de show af met professioneel vuurwerk uit Spanje en Italië. We zijn er alleen wel van overtuigd dat ons eigen consumentenvuurwerk bijna net zo spectaculair is.

Koop je vuurwerk vanuit Gent

We nodigen je van harte uit om vanuit Gent naar onze vuurwerkwinkel te komen. Bekijk onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Gent

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur