Vuurwerk Brussel

Brussel is als hoofdstad van België een ideale stad om vuurwerk te kopen. Hoewel er zoveel aanbod is, nodigen we je graag uit om eens te komen kijken in onze vuurwerkwinkel in Luik. Hier vind je namelijk niet het 13 uit een dozijn vuurwerk, maar vuurwerk uit Duitsland en Polen, dat nergens anders in België te koop is. Haal je vuurwerk bij Pyromagic en steel de show.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Brussel

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken met vuurwerk. De meeste vuurwerkslachtoffers zijn te wijten aan illegaal vuurwerk. Dat is de reden dat wij van Pyromagic veel belang hechten aan veiligheid en kwaliteit. Bij ons kun je daarom alleen vuurwerk kopen dat volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving is.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je alleen het beste vuurwerk naar Brussel brengt. Daarnaast ben je natuurlijk zelf ook verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en die van omstanders. We adviseren je om altijd een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Ten slotte mag je niet meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit bij je dragen. Dat komt neer op zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je van plan bent om vuurwerk kopen om af te steken in Brussel, wil je misschien eerst wat inspiratie opdoen. In dat geval nodigen we je graag uit om te komen kijken naar onze vuurwerkdemo in Duitsland. Daar tonen we onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je besluit om je vuurwerk daar ter plaatse te kopen, krijg je van ons 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we deze avond af met een echte professionele vuurwerkshow met Spaans en Italiaans vuurwerk. Toch kunnen je garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Brussel

Kom je vanuit Brussel naar onze vuurwerkwinkel om vuurwerk te kopen? Bekijk onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Brussel

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur