Vuurwerk Antwerpen

Als je vuurwerk in Antwerpen wilt kopen, zijn er winkels genoeg. Toch nodigen we je graag uit in onze vuurwerkwinkel in Luik. Wij verkopen namelijk het meest bijzondere vuurwerk uit Duitsland en Polen. Vuurwerk dat niet zomaar overal in België te koop is. Maak indruk met jouw prachtige vuurwerk en koop het bij Pyromagic.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Antwerpen

Helaas gebeuren er jaarlijks nog steeds ongelukken met vuurwerk in Antwerpen. Veel van de vuurwerkslachtoffers zijn te wijten aan illegaal vuurwerk. Vandaar dat wij bij Pyromagic veel waarde hechten aan veiligheid en kwaliteit. Al het vuurwerk dat je bij ons kunt kopen is volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Met deze maatregelen, ben je er zeker van dat je alleen het beste vuurwerk naar Antwerpen haalt. Je moet nochtans ook zelf aan de veiligheid denken. Draag daarom altijd een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Ten slotte mag je niet meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je vuurwerk wilt kopen om af te steken in Antwerpen, dan nodigen we je uit om inspiratie op te komen doen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier laten we een selectie zien uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je enthousiast wordt en besluit om ter plaatse vuurwerk in te slaan, profiteer je ook nog eens van 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we de show af met echte professionals die hun Spaanse en Italiaanse vuurwerk demonstreren. Toch garanderen we je dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Antwerpen

Kom je vanuit Antwerpen naar onze winkel om vuurwerk te kopen? Bekijk onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Antwerpen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur