Legaal vuurwerk kopen

Elk jaar gebeuren er veel ongelukken met vuurwerk, waarbij er veel vuurwerkslachtoffers vallen. Het merendeel hiervan wordt veroorzaakt door illegaal vuurwerk. Dit vuurwerk voldoet namelijk niet aan de strenge veiligheidseisen die we in België kennen. Toch gaan veel Belgen de grens over om hun vuurwerk in Duitsland of Polen in te slaan. Hier vind je namelijk bijzonder vuurwerk dat bekend staat om speciale effecten en harde knallen. Het is nochtans maar de vraag of dit vuurwerk legaal is. Bij Pyromagic koop je zeker en vast legaal vuurwerk dat minstens net zo spectaculair is.

  • Onze gehele collectie is voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Er is altijd een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de Belgische markt en voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Als je dus legaal vuurwerk bij Pyromagic koopt, geniet van van veel spektakel zonder kans op boetes en accidenten.

Welk vuurwerk is in België toegestaan?

Al het vuurwerk dat in België verkocht of afgestoken mag worden, moet goedgekeurd zijn door de Europese Unie en een CE-certificaat hebben. Hierbij dient de belangrijke kanttekening gemaakt worden dat particulieren alleen gebruik mogen maken van consumentenvuurwerk. Het professionele vuurwerk mag alleen gebruikt worden voor vuurwerkshows met een vergunning. Bovendien moet er een duidelijke handleiding bij het vuurwerk aanwezig zijn en moet er een toelatingsnummer op de verpakking vermeld staan. Deze wordt, na een grondige controle, uitgegeven door de Dienst Springstoffen van het Ministerie van Economische Zaken.

Goedkoop legaal vuurwerk kopen

Kijk gerust eens rond in onze webshop als je legaal vuurwerk uit Duitsland en Polen wilt kopen voor een knalprijs. Bekijk onze vuurwerk collectie waar je alleen topmerken als Pyrocentury kunt vinden. Dat is niet het enige, want we gaan graag nog een stapje verder. Als klap op de vuurpijl kun je namelijk ook nog eens profiteren van onze combideals.

Legaal vuurwerk kopen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur