Vuurwerk Nieuwpoort

Indien je vanuit Nieuwpoort naar onze winkel wilt komen om vuurwerk te kopen, maak je een goede keuze. In de meeste andere winkels koop je namelijk vuurwerk dat overal in België te vinden is. Bij Pyromagic vind je daarentegen speciaal vuurwerk uit Duitsland en Polen. Daarmee val je gegarandeerd op met je vuurwerkshow in Nieuwpoort!

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Nieuwpoort

Helaas gebeuren er jaar in jaar uit weer veel ongelukken met vuurwerk, ook in Nieuwpoort. De meeste vuurwerkslachtoffers vallen door illegaal vuurwerk. Dat is de reden dat we bij Pyromagic bijzonder veel waarde hechten aan de veiligheid en kwaliteit van ons vuurwerk. Het vuurwerk dat je in ons assortiment kunt vinden is allemaal 100% legaal en voldoet aan de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Door de zorg die wij besteden aan de veiligheid en kwaliteit van ons vuurwerk, zorg je er altijd voor dat je het allerbeste vuurwerk mee terugneemt naar Nieuwpoort. Wel moet je natuurlijk ook altijd aan je eigen veiligheid en die van je omgeving denken. We raden bijvoorbeeld altijd aan om een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen. Verder is het bij wet verboden om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is ongeveer 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je in Nieuwpoort een spectaculaire vuurwerkshow wilt weggeven, raden we je aan om inspiratie te komen op doen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier kun je met je eigen ogen zien wat onze vuurwerkcollectie in huis heeft, met topmerken als Funke en Pyrocentury. Koop je het vuurwerk daar ter plaatse? Dan kunnen we je 10% korting aanbieden. Als klap op de vuurpijl sluiten we deze mooie avond af met professioneel vuurwerk uit Spanje en Italië. Wel kunnen we je garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Nieuwpoort

Kom je vanuit Nieuwpoort naar onze winkel om je vuurwerk te kopen? Bekijk dan liever eerst wel alvast onze collectie en hou jezelf op de hoogte van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Nieuwpoort

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur