Vuurwerk Roeselare

We nodigen je van harte uit om vanuit Roeselare naar onze winkel te komen om je vuurwerk te kopen. Hier vind je namelijk het vuurwerk dat je niet zomaar bij je om de hoek vind. Ons assortiment bestaat namelijk uit bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen, waarmee je Roeselare op zijn grondvesten laat schudden.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Roeselare

Wij vinden het bijzonder jammer dat er ieder jaar weer veel ongelukken met vuurwerk gebeuren, ook in Roeselare. De overgrote meerderheid daarvan is te wijten aan illegaal vuurwerk. Om die reden hechten wij bij Pyromagic dan ook veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Alles wat wij in onze winkel verkopen is volledig legaal en in overeenstemming met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Dankzij de aandacht die wij besteden aan de kwaliteit en veiligheid van ons vuurwerk, ben je er zeker van dat je alleen het allerbeste vuurwerk mee terug neemt naar Roeselare. Het is natuurlijk nog wel belangrijk dat je zelf ook aan je eigen veiligheid en die van je omgeving denkt. Het advies dat wij altijd uitbrengen is om altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Het is daarnaast verboden om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat komt neer op ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je vuurwerk zoekt waarmee je pas echt de show steelt in Roeselare, moet je zeker naar onze vuurwerkdemo in Duitsland komen kijken. Hier zul je namelijk een hoop inspiratie opdoen voor je eigen vuurwerkshow. We tonen hier alleen topmerken uit onze eigen vuurwerkcollectie. Denk bijvoorbeeld aan Funke en Pyrocentury. Als je bovendien ter plaatse vuurwerk besluit te kopen, profiteer je van 10% korting. Dat is nog eens een mooie meevaller. Als klap op de vuurpijl sluiten we deze mooie avond af met professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. We garanderen je echter dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Roeselare

Kom je vanuit Roeselare vuurwerk kopen in onze vuurwerkwinkel? Dan raden we je aan om eerst alvast onze collectie te bekijken en te profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Roeselare

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur