Vuurwerk Brugge

Als je in Brugge woont en bijzonder vuurwerk wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij onze vuurwerkwinkel in Luik kun je namelijk vuurwerk kopen dat niet bij je om de hoek te vinden is. Je vindt hier vuurwerk uit Duitsland en Polen, dat nergens anders in België te koop is. Schitter met jouw prachtige vuurwerk en koop nu online bij Pyromagic.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Brugge

Jaarlijks gebeuren er vele vuurwerkongelukken. Verreweg de meeste ongelukken zijn te wijten aan illegaal vuurwerk. Vandaar dat wij bij Pyromagic veel waarde hechten aan veiligheid en kwaliteit. Als je vuurwerk bij ons koopt, kun je er vanuit gaan dat het volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving is.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij het beste vuurwerk mee terugneemt naar Brugge. Wel moet je zelf natuurlijk ook rekening houden met de veiligheid. Zet bijvoorbeeld altijd een veiligheidsbril op en draag kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Denk er ook aan dat je niet meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit bij je mag dragen. Dat is zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je vuurwerk wilt afsteken in Brugge, kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Daarom nodigen we je graag uit om naar onze vuurwerkdemo in Duitsland te komen. Daar tonen we een selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je ter plaatse vuurwerk koopt, geven we je ook nog eens 10% korting. Als klap op de vuurpijl trakteren we je ook nog eens op een mooie afsluiter. We sluiten de avond namelijk af met professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. Toch garanderen we je dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Brugge

Kom je vanuit Brugge bij ons vuurwerk kopen? Zie onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Brugge

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur