Vuurwerk Lommel

Ga je altijd vuurwerk kopen in Lommel? Dan kun je het deze keer eens ander aanpakken. Veel vuurwerkwinkels in België verkopen namelijk producten die je overal kunt kopen. Bij Pyromagic verkopen we echter bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen waarmee je een ware vuurwerkshow kunt weggeven in jouw buurt.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Lommel

Helaas gebeuren er ook in Lommel nog steeds te veel ongelukken met vuurwerk. Bij het grootste gedeelte van deze accidenten is illegaal vuurwerk de oorzaak. Daarom besteden we bij Pyromagic veel aandacht aan veiligheid en kwaliteit. Ons gehele assortiment bestaat dan ook uit volledig legaal vuurwerk dat in overeenstemming is met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Door deze maatregelen die wij nemen, kun je er zeker van zijn dat het vuurwerk dat je mee terugneemt naar Lommel veilig en van de allerbeste kwaliteit is. Wel moet je natuurlijk ook altijd aan je eigen veiligheid en die van omstanders denken. We adviseren bijvoorbeeld altijd om een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Het is bovendien niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is zo’n 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je vuurwerk wilt kopen dat je wilt afsteken in Lommel, raden we je aan om eerst een kijkje te komen nemen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier tonen we je een uitstekende selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie met louter topmerken, zoals Funke en Pyrocentury. Is je keuze op één of meer producten gevallen en wil je dit vuurwerk ter plaatse kopen? Dan kunnen we je 10% korting geven. Als klap op de vuurpijl zullen we de gezellige avond afsluiten met professioneel Italiaans en Spaans vuurwerk. We garanderen je dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Lommel

Als je vanuit Lommel naar onze vuurwerkwinkel wilt komen, nodigen we je uit om eerst onze collectie te bekijken, zodat je kunt profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Lommel

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur