COLLECTIE

Vuurpijlen

Enige resultaat

Vuurpijlen kopen?

Wie aan vuurwerk denkt, ziet gelijk de beelden voor zich van een vuurpijl die hoog de lucht in schiet en met een weergaloos spektakel de hemel verlicht met prachtige kleuren. Dat is niet voor niets hét beeld dat wij van vuurwerk hebben. In China schoot men 300 jaar voor Christus al vuurpijlen af, dus het is geen wonder dat wij deze traditie zo goed kennen.

Goedkope vuurpijlen kopen

Zijn al jouw pijlen gericht op een plezant feestje met een mooie vuurwerkshow? Naast knetterharde knallers mag het spektakel van schitterend siervuurwerk niet ontbreken. Een paar mooie vuurpijlen die de lucht in gaan, geven het feest vaak een gezellige sfeer. Van mooie kleuren tot harde knallen: wij hebben het allemaal in onze vuurwerk collectie.

Tip: denk ook eens aan vuurwerk batterijen. Met één enkel aansteeklont schieten meerdere shells de lucht in en je verandert de lucht in een prachtige sterrenhemel. Doordat ze stabiel op de grond staan, zijn ze veiliger dan vuurpijlen.

Koop je vuurpijlen bij Pyromagic

Vuurwerk is het hele jaar te koop. De meeste Belgen gaan naar de vuurwerkwinkel om de hoek als er iets te vieren is, maar daar vind je vooral de standaardproducten. Als je echt wilt opvallen, moet je de vuurpijlen bij Pyromagic kopen. Wij hebben namelijk een selectie gemaakt van alleen het beste vuurwerk uit Duitsland en Polen, maar het is volledig legaal.

Veilig vuurwerk

Er gebeuren ieder jaar weer veel ongelukken met dubieus vuurwerk dat niet helemaal aan de richtlijnen voldoet. Als je vuurpijlen gaat kopen via de vuurwerkwinkel van Pyromagic is dat wel 100% veilig en legaal. Wij selecteren onze leveranciers namelijk zorgvuldig en testen het vuurwerk zelf, zodat wij je de beste kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat je in België af mag steken.

Zo ben je er zeker van dat je geen illegaal vuurwerk koopt.