COLLECTIE

Mortieren

Enige resultaat

Shells vuurwerk kopen?

Normaal gesproken zijn mortieren of shells alleen toegestaan tijdens een professionele vuurwerkshow. Spektakelvuurwerk dus. Bij Pyromagic vinden wij nochtans dat jij als liefhebber ook shell vuurwerk moet kunnen kopen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van legale single shot mortieren die jouw buurt op zijn grondvesten doet schudden.

Bijzonder vuurwerk van Pyromagic

Veel vuurwerkwinkels kopen hetzelfde vuurwerk, waardoor je niet echt goede sier kunt maken op een mooi feestje. Mooie vuurpijlen en matige klappers zijn niet de ingrediënten voor een onvergetelijk vuurwerkspektakel. Wij van Pyromagic pakken dat iets anders aan. Onze volledig legale vuurwerk komt onder andere uit uit Polen en Duitsland. We selecteren het speciaal voor jou op harde dreunen en doffe klappen. Als je de shells dus in de vuurwerkwinkel van Pyromagic koopt, slaat de feestvreugde dus echt in als een bom.

Legale en veilige shells kopen

Je zou denken dat de shells die je via onze vuurwerk webwinkel koopt zwaar illegaal zijn. Zulke professioneel vuurwerk kan immers niet toegestaan zijn. Gelukkig kunnen wij je geruststellen. Onze partners hebben namelijk mortieren ontwikkeld die volledig aan de Belgische wetgeving voldoen en toch spectaculair zijn. Dat kan ook niet anders, want al het vuurwerk van Pyromagic is legaal:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een handleiding in de Nederlandse taal.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat je in België af mag steken.

Zo bent je er zeker van dat je geen illegaal vuurwerk in je bezit hebt.