Vuurwerk Hamme

Kom je vanuit Hamme bij ons op bezoek om vuurwerk in te kopen? We begrijpen dat er in Hamme zelf ook winkels genoeg zijn, maar die verkopen vaak vuurwerk dat je overal in België kunt kopen. Wij verkopen echter bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen. Met het vuurwerk van Pyromagic maak je dus indruk op je buren.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Hamme

Spijtig genoeg gebeuren er jaar op jaar weer vele ongelukken met vuurwerk, ook in Hamme. De meeste van deze accidenten gebeuren door illegaal vuurwerk. Om die reden hechten wij bij Pyromagic veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Ons hele assortiment is volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Dankzij deze maatregelen ben je er zeker van dat je het allerbeste vuurwerk mee terugneemt naar Hamme. Toch moet je altijd wel aan je eigen veiligheid denken. Wij adviseren daarom altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Bovendien is het niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat komt neer op zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je op zoek bent naar vuurwerk om af te steken in Hamme, dan willen we je graag uitnodigen om inspiratie op te doen tijdens onze vuurwerkdemo in Duitsland. We laten je daar een selectie zien uit onze eigen vuurwerkcollectie met louter topmerken als Funke en Pyrocentury. Raak je daar enthousiast van en besluit je ter plaatse vuurwerk in te slaan? Dan profiteer je ook nog eens van 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we de mooie avond af met echt professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. Toch kunnen je garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Hamme

Ben je van plan om vanuit Hamme naar onze winkel te komen om vuurwerk te kopen? Bekijk dan onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Hamme

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur