Vuurwerk Knokke

Als je vuurwerk in Knokke koopt, is de kans groot dat je vrienden precies hetzelfde vuurwerk hebben ingeslagen. Dat komt omdat veel vuurwerkwinkels ongeveer hetzelfde vuurwerk verkopen. Als je de inkopen bij Pyromagic doet, is dat anders. Wij verkopen namelijk alleen bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen dat je niet zo snel bij de vuurwerkwinkel om de hoek zult vinden. Zo maak je indruk met je vuurwerkshow!

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Knokke

Elk jaar gebeuren er weer ongelukken met vuurwerk in Knokke. Bij verreweg de meeste van deze ongelukken, is illegaal vuurwerk de oorzaak. Om die reden hechten wij bij Pyromagic veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van het vuurwerk dat wij verkopen. Ons assortiment is volledig legaal en in overeenstemming met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Doordat wij deze maatregelen nemen, neem je gegarandeerd het beste vuurwerk mee terug naar Hamme. Zelf moet je natuurlijk nog wel aan je eigen veiligheid denken. Zo adviseren wij altijd om een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen bij het afsteken van vuurwerk. Denk er ook aan dat het niet toegestaan is om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat komt overeen met ongeveer met 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Misschien wil je ons vuurwerk eerst in het echt zien voordat je het koopt? Dan nodigen we je van harte uit om inspiratie op te komen doen op onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier demonstreren we een selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie met louter topmerken als Funke en Pyrocentury. Besluit je ter plaatse je vuurwerk te kopen en mee te nemen naar Knokke? Dan kunnen we je 10% korting aanbieden. Als klap op de vuurpijl hebben we professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk om de mooie avond mee af te sluiten. We kunnen echter garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Knokke

Kom je vanuit Knokke naar onze winkel om vuurwerk te kopen? Bekijk dan eerst onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Kapellen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur