Vuurwerk Genk

Woon je in Genk of in de omgeving en ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk? Dan raden we je zeker aan om naar onze winkel in Luik te komen. Hier verkopen we vuurwerk uit Duitsland en Polen dat nergens anders in België te koop is. Steel de show met het vuurwerk van Pyromagic.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Genk

Ieder jaar gebeuren er weer talloze ongelukken met vuurwerk. Veel van die vuurwerkslachtoffers is te wijten aan illegaal vuurwerk. Bij Pyromagic hebben we veiligheid en kwaliteit wel hoog in het vaandel staan. Het is om die reden dat we alleen volledig veilig en legaal vuurwerk verkopen dat volledig in overeenstemming is met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je alleen het beste vuurwerk naar Genk haalt. Ons vuurwerk is veilig, maar natuurlijk is het ook belangrijk om er zelf verantwoord mee om te gaan. Denk aan je omgeving en zorg dat je altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen draagt als je vuurwerk afsteekt. Het is daarnaast niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit bij je dragen. Dat staat gelijk aan ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Wil je vuurwerk afsteken in Genk en ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan naar onze vuurwerkdemo in Duitsland. Dan kunnen we je een selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie laten zien. We tonen alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Koop je jouw vuurwerk ter plekke? Dan bieden we je ook nog eens 10% korting aan. Als klap op de vuurpijl sluiten we de avond af met een professionele show met Spaans en Italiaans vuurwerk. Desalniettemin garanderen we je dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Genk

Kom je vanuit Genk naar onze winkel om vuurwerk te kopen? Kijk gerust rond in onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Genk

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur