Vuurwerk Maaseik

Bezoek je ons vanuit Maaseik om vuurwerk te kopen? Dat is een uitstekende keuze! De meeste winkels in België verkopen namelijk het standaard vuurwerk dat je overal wel kunt vinden. Bij Pyromagic vind je echter bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen waarmee je indruk maakt op je familie en vrienden.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Maaseik

Het is ontzettend treurig dat er ieder jaar weer te veel ongelukken gebeuren met vuurwerk, ook in Maaseik. De meeste vuurwerkslachtoffers zijn te wijten aan illegaal vuurwerk. Dat is de reden dat wij bij Pyromagic veel waarde hechten aan veiligheid en kwaliteit. Het vuurwerk dat wij verkopen is allemaal 100% legaal en voldoet volledig aan de Europese wet.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Door de zorg die wij aan de kwaliteit en veiligheid van het vuurwerk besteden, kun je er zeker van zijn dat je echt kwaliteitsvuurwerk meeneemt naar Maaseik. Wel is het belangrijk dat je zelf ook aan je eigen veiligheid en die van je omgeving denkt. Draag bij het afsteken van vuurwerk bijvoorbeeld altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen. Daarnaast is het niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is ongeveer 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Zoek je vuurwerk dat je met veel plezier kunt afsteken in Maaseik? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen op onze vuurwerkdemo in Duitsland. Daar tonen we je namelijk een selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie met topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je besluit om je vuurwerk ter plaatse te kopen, bieden we je 10% korting aan. Als klap op de vuurpijl sluiten we deze leuke show af met professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. Toch garanderen we je dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Maaseik

Als je voornemens bent om vanuit Maaseik naar onze winkel te komen om vuurwerk te kopen, raden we je aan om eerst onze collectie te bekijken en te profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Maaseik

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur