Vuurwerk Olen

Reis je vanuit Olen af naar onze winkel om vuurwerk te kopen? Dan maak je de juiste keuze! Waar je in de meeste vuurwerkwinkels namelijk vooral het dertien uit een dozijn vuurwerk vindt, hebben wij iets bijzonders voor je. Wij verkopen namelijk bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen. Op die manier geef je pas echt een spectaculaire show weg in Olen.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Olen

Elk jaar gebeuren er helaas weer veel ongelukken met vuurwerk en Olen is daar niet anders in. De meeste vuurwerkslachtoffers zijn te wijten aan illegaal vuurwerk. Vandaar dat wij bij Pyromagic bijzonder goed letten op de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Als het vuurwerk dat wij verkopen is 100% legaal en voldoet daarmee ook aan de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

De aandacht die wij besteden aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten zorgt ervoor dat je alleen het allerbeste vuurwerk mee terug neemt naar Olen. Natuurlijk moet je zelf altijd wel aan je eigen veiligheid en die van omstanders denken. Draag bijvoorbeeld altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Het is verder niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat komt neer op zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als het je plan is om de spectaculairste vuurwerkshow van Olen te organiseren, moet je zeker naar onze vuurwerkdemo in Duitsland komen kijken. Hier doe je namelijk een hoop inspiratie op. We laten je zien wat onze vuurwerkcollectie in huis heeft, met topmerken als Funke en Pyrocentury. Indien je besluit om daar ter plaatse je vuurwerk te kopen, geven we je nog 10% korting ook! Als klap op de vuurpijl beëindigen we deze mooie show met professioneel vuurwerk uit Spanje en Italië. We garanderen je echter dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Olen

Kom je vuurwerk vanuit Olen in onze winkel kopen? Dan raden we wel eerst aan om alvast onze collectie te bekijken. Zorg er ook voor dat je op de hoogte van onze combideals, om veel geld te besparen!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Olen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur