Vuurwerk Limburg

Als je in de provincie Limburg woont, kun je heel eenvoudig bij ons op bezoek komen om vuurwerk te kopen. Bij ons vind je niet alleen het standaard vuurwerk dat je overal in België kunt kopen, maar bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen. Daarmee steel je gegarandeerd de show in Limburg.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Limburg

Er gebeuren helaas elk jaar weer ongelukken met vuurwerk in de provincie Limburg. De meeste vuurwerkslachtoffers gebeuren echter door illegaal vuurwerk. Het is dan ook één van de belangrijkste doelstellingen van Pyromagic om te zorgen voor de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Al het vuurwerk dat je bij ons koopt is dan ook volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat jij alleen het allerbeste vuurwerk mee terug neemt naar Limburg. Naast alle maatregelen die wij nemen, vragen wij je om ook zelf aan je veiligheid en je omgeving te denken. Zo kun je beter een veiligheidsbril en kleding van nylon en katoen dragen als je vuurwerk afsteekt. Het is ook niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit bij je dragen. In praktijk komt dat neer om zo’n 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Wil je een heuse vuurwerkshow geven in de provincie Limburg? Dan willen je graag eerst uitnodigen om naar onze vuurwerkdemo in Duitsland komen kijken. Hier laten we je namelijk een greep zien uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Geraak je subiet enthousiast en besluit je om je vuurwerk ter plaatse te kopen? Dan geven we je 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we deze prachtige avond af met professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. We garanderen je alleen wel dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Limburg

Kom je vanuit Limburg naar onze winkel om je vuurwerk te kopen? Dan raden we je aan om eerst even onze collectie te bekijken, zodat je ook kunt profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Limburg

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur