Vuurwerk Essen

Als je in Essen of omgeving woont en vuurwerk wilt kopen, raden we je aan om toch naar onze vuurwerkwinkel in Luik te rijden. We hebben hier namelijk vuurwerk uit Duitsland en Polen, dat je nergens anders in België kunt kopen. Met het vuurwerk van Pyromagic steel je de show in jouw buurt!

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Essen

Jaar na jaar gebeuren er weer veel ongelukken met vuurwerk. Het grootste gedeelte van de vuurwerkslachtoffers is te wijten aan illegaal vuurwerk. Wij van Pyromagic vinden veiligheid en kwaliteit buitengewoon belangrijk. Om die reden is al het vuurwerk dat je bij ons koopt volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

We werken er hard aan om te zorgen dat je alleen het beste vuurwerk naar Essen haalt. Hoewel ons vuurwerk veilig is, zal het belangrijk zijn dat je zelf ook aan je eigen veiligheid en die van je omgeving denkt. Draag altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Bovendien is het verboden om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit bij je dragen. Dat komt neer op zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je op zoek bent naar inspiratie en vuurwerk wilt kopen voor Essen, moet je zeker naar onze vuurwerkdemo in Duitsland komen. Daar tonen we je een selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je hier ter plekke je vuurwerk koopt, kunnen je ook nog eens 10% korting aanbieden. Ten slotte, als klap op de vuurpijl, sluiten we af met professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. Toch kunnen we je ervan overtuigen dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Essen

Kom je vanuit Essen naar onze winkel om vuurwerk te kopen? Bekijk onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Essen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur