Vuurwerk Duinbergen

Is het je plan om vuurwerk te kopen in Duinbergen? Dan raden we aan om liever een kijkje te komen nemen in onze vuurwerkwinkel in Luik. Hier verkopen we vuurwerk dat je nergens anders in België te koop is, namelijk uit Duitsland en Polen. Ga jij de show stelen in Duinbergen en koop je jouw vuurwerk bij Pyromagic?

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Duinbergen

Elk jaar vallen er veel vuurwerkslachtoffers. Het grootste gedeelte van de ongelukken gebeurt echter door illegaal vuurwerk. Vandaar dat wij bij Pyromagic veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bij ons koop je dan ook alleen vuurwerk dat volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving is.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij alleen het beste vuurwerk naar Duinbergen haalt. Wel moet je natuurlijk zelf ook aan je eigen veiligheid en omgeving denken. Zo raden we je aan om altijd een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Ten slotte mag je in België niet meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Inspiratie nodig om vuurwerk voor Duinbergen te kopen? Dan nodigen we je van harte uit voor onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier tonen we een selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je na afloop van de show vuurwerk ter plaatse koopt, geven we je ook nog eens 10% korting. Als klap op de vuurpijl trakteren we je aan het eind van de avond op een professionele vuurwerkshow met Spaans en Italiaans vuurwerk. We kunnen je nochtans garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Duinbergen

Kom je vanuit Duinbergen vuurwerk kopen in onze winkel? Bekijk onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Duinbergen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur