Vuurwerk Leuven

Er zijn in Leuven een hoop winkels te vinden waar je vuurwerk kunt kopen. Toch zul je er vaak vuurwerk vinden dat je overal in België wel kunt kopen. Daarom nodigen we je graag uit om naar onze vuurwerkwinkel te komen om je vuurwerk in te slaan. Wij verkopen namelijk alleen bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen waarmee je een echte vuurwerkshow weggeeft.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Leuven

Wij vinden het vervelend dat er jaarlijks weer ongelukken gebeuren in Leuven met vuurwerk. De grote meerderheid van de vuurwerkslachtoffers gebeurt namelijk door illegaal vuurwerk en hadden dus gemakkelijk voorkomen kunnen worden. Bij Pyromagic hechten we daarom veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Al het vuurwerk dat we verkopen is 100% legaal en voldoet aan de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Vanwege de maatregelen die wij nemen, kun je er zeker van zijn dat je alleen het beste vuurwerk meeneemt naar Leuven. We raden wel altijd aan om aan je eigen veiligheid en dat van je omgeving te denken. Draag bijvoorbeeld altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Het is daarnaast niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Omgerekend is dat ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Dankzij deze maatregelen ben je er zeker van dat je het allerbeste vuurwerk mee terugneemt naar Hamme. Toch moet je altijd wel aan je eigen veiligheid denken. Wij adviseren daarom altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Bovendien is het niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat komt neer op zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Wil je vuurwerk kopen waarmee je een grote show kan geven in Leuven? Dan nodigen we van harte uit om om inspiratie op te komen doen tijdens onze vuurwerkdemo in Duitsland. Daar demonstreren we je een selectie vanuit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen maar topmerken, zoals Funke en Pyrocentury. Als je besluit om daar ter plaatse je vuurwerk te kopen, dan kunnen we je 10% korting aanbieden. Als klap op e vuurpijl sluiten we deze mooie avond ook nog eens af met een professionele vuurwerkshow vol met Spaans en Italiaans vuurwerk. We garanderen echter dat ons eigen consumentenvuurwerk bijna net zo indrukwekkend is.

Koop je vuurwerk vanuit Leuven

Wil je vanuit Leuven naar onze winkel komen om vuurwerk te kopen? Bekijk dan eerst onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Leuven

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur