Vuurwerk Polen

Vuurwerk uit Polen kopen?

Bij Pyromagic verkopen we volledig legaal en veilig vuurwerk uit Polen. In onze collectie vind je alleen goed vuurwerk van de beste kwaliteit, zodat je er zeker van bent dat je de beste vuurwerkshow van de buurt kunt organiseren. Koop je Pools vuurwerk nu voor scherpe prijzen en als je verder wilt besparen moet je onze acties zeker eens bekijken!

Onveilig en illegaal vuurwerk vermijden

Jaarlijks rijden er veel mensen naar Polen om hun voorraad voor oud en nieuw in te slaan. Vaak zijn ze niet bewust van de potentiële gevaren die daarbij komen kijken. Er kleven namelijk flinke risico’s aan het kopen van vuurwerk in het buitenland. Zo heb je kans dat je vuurwerk uit Polen in België onder illegaal vuurwerk valt. Je riskeert dan niet alleen een boete of gevangenisstraf, maar dit vuurwerk kan ook erg gevaarlijk zijn! Ieder jaar gebeuren er weer veel ongelukken en het merendeel daarvan is met illegaal vuurwerk uit het buitenland. Daarom verkopen wij van Pyromagic alleen legaal vuurwerk, zodat je vuurwerkfeest niet in tranen eindigt.

Legaal Pools vuurwerk

Bij Pyromagic kun je er zeker van zijn dat het vuurwerk uit Polen dat je bij ons koopt 100% voldoet aan de Belgische wetgeving. Het Poolse vuurwerk is bij ons dus volledig legaal:

  • Al het vuurwerk is voorzien van een CE-keurmerk
  • Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen
  • Nauwkeurig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Natuurlijk bespaar je ook nog eens een dure boete een hoop stress, een tank benzine en een lange autorit naar Polen! Je Pools vuurwerk koop je bij Pyromagic, zodat je zonder zorgen kunt genieten van bijzonder vuurwerk!

Vuurwerk Polen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur