Vuurwerk Baarle Hertog

Baarle Hertog is een bekende plaats om vuurwerk te kopen. Toch nodigen we je uit om eens te komen kijken in onze winkel in Luik. Hier vind je namelijk uniek vuurwerk uit Duitsland en Polen, dat nergens anders in België te koop is. Steel de show met jouw schitterende vuurwerk en koop het nu bij Pyromagic.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Baarle Hertog

Er gebeuren ieder jaar weer talloze accidenten met vuurwerk. Veel van de slachtoffers hebben illegaal vuurwerk in huis gehaald. Om die reden hechten wij bij Pyromagic veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Het vuurwerk dat je bij ons koopt, is volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je het beste vuurwerk naar Baarle Hertog haalt. Zelf moet je natuurlijk ook altijd aan de veiligheid denken. Draag bijvoorbeeld altijd een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Verder mag je niet meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je vuurwerk wilt kopen om af te steken in Baarle Hertog, dan nodigen we je uit om eerst inspiratie te komen opdoen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. We laten je daar een selectie zien uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Mocht je ter plaatse vuurwerk willen kopen, dan profiteer je van 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we de mooie avond af met professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. We garanderen je nochtans dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Baarle Hertog

Ben je van plan bent om vanuit Baarle Hertog vuurwerk te kopen in onze winkel? Bekijk onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Baarle Hertog

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur