Vuurwerk Mechelen

We kunnen je aanraden om vanuit Mechelen naar onze vuurwerkwinkel te komen. De meeste andere winkels verkopen namelijk vooral het standaard vuurwerk dat je overal in België kunt kopen. Bij Pyromagic vind je daarentegen bijzonder vuurwerk uit uit Duitsland en Polen, waarmee je een geweldige vuurwerkshow kunt geven.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Mechelen

Spijtig genoeg vallen er ieder jaar weer vuurwerkslachtoffers, ook in Mechelen. De meeste ongelukken met vuurwerk gebeuren door illegaal vuurwerk. Dat is de reden dat wij bij Pyromagic veel waarde hechten aan veiligheid en kwaliteit van het vuurwerk. Het vuurwerk dat wij verkopen is allemaal 100% legaal en voldoet volledig aan de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Vanwege de zorg die wij besteden aan de kwaliteit en veiligheid van het vuurwerk, kun je ervan uitgaan dat je alleen het allerbeste vuurwerk mee terugneemt naar Mechelen. Natuurlijk is het daarnaast ook van belang dat je zelf ook denkt aan je eigen veiligheid en dat van je omgeving. We adviseren je daarom om een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen, iedere keer als je vuurwerk afsteekt. Verder is het niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. In de praktijk komt dat neer op ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je de show wilt stelen met je vuurwerk in Mechelen, nodigen we je van harte uit om eerst inspiratie op te komen doen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. Daar laten we zien wat de knallers in onze vuurwerkcollectie zijn, met onder andere topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je besluit om je vuurwerk ter plaatse in te slaan, geven we je ook nog eens 10% korting op je aankoop. Als klap op de vuurpijl sluiten we de show af met professioneel vuurwerk uit Spanje en Italië. Toch garanderen we je dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet zo gek veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Mechelen

Kom je vanuit Mechelen naar onze winkel om vuurwerk te kopen? Dan raden we je aan om thuis alvast onze collectie te bekijken, zodat je kunt profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Mechelen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur