Vuurwerk Kortrijk

Kom je uit Kortrijk naar onze vuurwerkwinkel om vuurwerk te kopen? Hoewel er in Kortrijk ook voldoende winkels zijn, is dit een goed idee. De meeste winkels verkopen namelijk het standaard vuurwerk dat je buurman ook heeft. Wij verkopen daarentegen bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen waarmee je een echte vuurwerkshow weggeeft.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Kortrijk

Er vallen jaarlijks een hoop vuurwerkslachtoffers. Dat is niet anders in Kortrijk. De meeste van deze ongelukken gebeurt echter door illegaal vuurwerk. Vandaar dat wij bij Pyromagic veel waarde hechten aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Ons assortiment bestaat uit 100% legaal vuurwerk dat in overeenstemming is met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Door de maatregelen die we op dit gebied nemen, kunnen we je garanderen dat je alleen het allerbeste vuurwerk mee terugneemt naar Kortrijk. Daarnaast moet je natuurlijk altijd wel aan je eigen veiligheid denken. Zo adviseren we je om altijd een veiligheidsbril te dragen en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Het is verder niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Zoek je naar spectaculair vuurwerk dat je kunt afsteken in Kortrijk, dan raden we je aan om inspiratie op te doen tijdens onze vuurwerkdemo in Duitsland. Daar laten we je namelijk een selectie zien uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken, zoals Funke en Pyrocentury. Weten we je daardoor te enthousiasmeren en besluit je ter plaatse je vuurwerk te kopen dat je mee terug naar Kortrijk zult nemen? Dan geven we je 10% korting! Als klap op de vuurpijl sluiten we deze prachtige avond af met een professionele vuurwerkshow. Toch kunnen we garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk bijna net zo indrukwekkend is als dit professionele vuurwerk uit Spanje en Italië.

Koop je vuurwerk vanuit Kortrijk

Hebben we je weten te overtuigen om vanuit Kortrijk naar onze winkel te komen om vuurwerk te kopen? Bekijk dan onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Kortrijk

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur