COLLECTIE

Knalvuurwerk

Toont alle 8 resultaten

Knalvuurwerk kopen?

Een plezant feest luid je in met een knal, nietwaar? Natuurlijk genieten we van schitterend siervuurwerk of mooie vuurpijlen, maar soms heb je even zin in wat meer actie. Als je knalvuurwerk koopt via Pyromagic, zul je merken dat het net wat harder knalt. Toch zijn deze knalbommetjes volledig legaal om te kopen en af te steken in België.

Het hardste en zwaarste legale knalvuurwerk

Bij Pyromagic vind je nitraten die de hele buurt op zijn grondvesten doet laten schudden. Wil je het niet zo gek maken? Geen zorgen, want we hebben een ruimte vuurwerk collectie met veel knalvuurwerk dat je eenvoudig bij ons kunt kopen.

Je knalbommetjes kopen

Vuurwerk is in België gedurende het hele jaar te koop. Het meeste vuurwerk van Pyromagic is nochtans niet zomaar te koop in de vuurwerkwinkel bij jou om de hoek, omdat het een bijzondere selectie is uit onder andere Duitsland en Polen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit goede nieuws inslaat als een bom!

Veilig knalvuurwerk kopen bij Pyromagic

Hoewel de knalbommetjes die je via de vuurwerkwinkel van Pyromagic kunt kopen relatief onbekend zijn en hard knallen, zijn ze volledig veilig en legaal. Dit komt omdat wij onze leveranciers zorgvuldig selecteren en het vuurwerk zelf testen op kwaliteit en veiligheid. Als je er zelf ook verantwoordelijk omgaat en rekening houdt met anderen, kunnen we er allemaal van genieten. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat in België afgestoken mag worden.

Als je dus knalvuurwerk koopt bij Pyromagic is het zeker en vast geen illegaal vuurwerk!