Vuurwerk Vlaams Brabant

In de provincie Vlaams Brabant zijn er vele vuurwerkwinkels te vinden. Toch raden wij je juist aan om vuurwerk in onze winkel in Luik te kopen. Bij ons vind je namelijk niet het gewone vuurwerk dat je zo’n beetje overal in België kunt kopen. Wij verkopen daarentegen bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen, waarmee je indruk maakt op heel Vlaams Brabant.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Vlaams Brabant

Jaarlijks vallen er in Vlaams Brabant veel vuurwerkslachtoffers en verreweg de meeste ongelukken gebeuren door door illegaal vuurwerk. De belangrijkste doelen van Pyromagic is dan ook om hier verandering in te brengen. Ons vuurwerk is niet alleen spectaculair, maar ook veilig en van goede kwaliteit. Het vuurwerk dat wij verkopen is 100% legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Dankzij alle maatregelen die wij nemen, neem jij zeker en vast het allerbeste vuurwerk mee terug naar Vlaams Brabant. Zelf moet je natuurlijk ook denken aan je veiligheid en die van omstanders. Draag bijvoorbeeld altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen als je van plan bent om vuurwerk af te steken.Bovendien is het verboden om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit bij je dragen. Dat is in totaal zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Ben je voornemens om een echte vuurwerkshow te geven in Vlaams Brabant? Dan moet je zeker naar onze vuurwerkdemo in Duitsland komen kijken. We tonen hier een bijzondere selectie uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je zo enthousiast wordt dat je besluit om er ter plekke vuurwerk in te slaan, dan geven we je 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we de avond af met een professionele vuurwerkshow. Hier zie je spectaculair Italiaans en Spaans vuurwerk, maar we garanderen je dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Vlaams Brabant

Als je van plan bent om vanuit Vlaams Brabant naar onze winkel te komen om vuurwerk te kopen, nodigen we je uit om eerst onze collectie te bekijken en te profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Vlaams Brabant

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur