Vuurwerk Aarschot

Als je in Aarschot woont en vuurwerk wilt kopen, nodigen we je graag uit om onze vuurwerkwinkel in Luik eens te bekijken. Dat is niet om de hoek, maar hier vind je wel bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen. Vuurwerk dat je niet zo snel bij een winkel in Aarschot zult vinden. Val op met je spectaculaire vuurwerk en koop het bij Pyromagic.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Aarschot

Er gebeuren helaas nog steeds veel ongelukken met vuurwerk. Het grootste gedeelte van de vuurwerkslachtoffers komt door illegaal vuurwerk. Wij van Pyromagic vinden veiligheid en kwaliteit belangrijk. Om die reden verkopen we alleen legaal vuurwerk dat volledig in overeenstemming is met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Bij Pyromagic kun je jezelf er dus van verzekeren dat je het beste vuurwerk meeneemt naar Aarschot. Houd zelf ook rekening met je eigen veiligheid en draag een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen bij het afsteken van vuurwerk. Ten slotte mag je niet meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is zo’n 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je vuurwerk wilt afsteken in Aarschot, willen we je graag eerst uitnodigen voor onze vuurwerkdemo in Duitsland. Zo kun je onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury aan het werk zien. Een ideale manier om inspiratie op te doen. Besluit je om je favoriete vuurwerk ter plaatse in te slaan? Dan krijg je ook nog eens 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we de show af met professioneel vuurwerk uit Spanje en Italië. We garanderen je nochtans dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet veel voor onder doet!

Koop je vuurwerk vanuit Aarschot

Kom je vanuit Aarschot naar ons toe om vuurwerk te kopen? Bekijk onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Aalst

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur