COLLECTIE

Vulkanen / Fonteinen

Toont alle 4 resultaten

Siervuurwerk kopen

Sommige vuurwerkliefhebbers houden van harde knallen, maar daar is niet iedereen liefhebber van. Andere mensen zien graag mooi siervuurwerk en genieten daar samen met familie en vrienden van. Dat is de reden dat wij op deze pagina prachtig siervuurwerk aanbieden. Daarmee kun je een plezant feestje kunt bouwen met oogverblindende fonteinen en vuurballen.

Bijzonder siervuurwerk

Veel vuurwerkwinkels verkopen hetzelfde vuurwerk, zodat je niet echt de show kunt stelen. Als je het siervuurwerk bij Pyromagic koopt, is dat anders. Ons volledig legale vuurwerk komt onder andere uit Polen en Duitsland en is speciaal door ons geselecteerd op de speciale effecten. Zo kun je indruk maken op je vrienden, familie en buurtbewoners met je prachtige vuurwerkshow.

Legaal en veilig vuurwerk

Hoewel veel van ons siervuurwerk uit het buitenland komt, hoef je je geen zorgen te maken dat het onveilig is. Alles wat wij verkopen, is volledig legaal en nauwkeurig door ons geselecteerd op het gebied van veiligheid en uitstekende kwaliteit.

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een handleiding in de Nederlandse taal.
  • Wij hebben een strenge selectie gemaakt van vuurwerk dat je probleemloos in België af mag steken.

Zo bent je er zeker van dat je geen illegaal vuurwerk koopt en zult genieten van een plezant feestje met je familie en vrienden.