Vuurwerk Sint Niklaas

Ben je van plan om vuurwerk te kopen in Sint Niklaas? Overweeg in plaats daarvan om je vuurwerk bij Pyromagic te kopen. Bij ons vind je namelijk niet het vuurwerk dat je in zowat iedere vuurwerkwinkel kunt kopen. Wij verkopen daarentegen vuurwerk uit Duitsland en Polen, waarmee je gegarandeerd de show bij jou in de buurt steelt.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Sint Niklaas

Jammer genoeg gebeuren er elk jaar weer veel ongelukken met vuurwerk, zo ook in Sint Niklaas. Dat komt vaak omdat mensen illegaal vuurwerk kopen dat gevaarlijk is. Vandaar dat wij van Pyromagic extra veel waarde hechten aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Alles wat je in onze winkel koopt is dan ook volledig legaal en volledig in overeenstemming met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Dankzij de aandacht die wij besteden aan kwaliteit en veiligheid van het vuurwerk, ben je er zeker van dat je alleen het allerbeste vuurwerk mee terug neemt naar Sint Niklaas. Toch moet je nog altijd zelf wel aan je eigen veiligheid en die van je omgeving denken. Vandaar dat wij altijd adviseren om een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen bij het afsteken van vuurwerk. Het is daarnaast verboden om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je vuurwerk wilt kopen om indruk te maken in Sint Niklaas, willen we je van harte uitnodigen om eerst inspiratie te komen opdoen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. We laten je hier een impressie zien van onze vuurwerkcollectie met topmerken als Funke en Pyrocentury. Koop je hier je vuurwerk ter plaatse? Dan profiteer je ook nog eens van 10% korting. Als klap op de vuurpijl kun je aan het einde van de avond genieten van een heuse show met professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. We garanderen je alleen wel dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Sint Niklaas

Als je vuurwerk vanuit Sint Niklaas in onze vuurwerkwinkel wilt kopen, nodigen we je uit om alvast onze collectie te bekijken en te profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Sint Niklaas

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur