Vuurwerk België

Goedkoop vuurwerk in België kopen?

Wat is er beter dan vuurwerk van eigen bodem? Vuurwerk uit België is er in overvloed, met zachte prijzen en harde knallen! Vooral dat laatste wil nog wel eens voor problemen zorgen, want soms is vuurwerk is gevaarlijk en zelfs illegaal! Bij Pyromagic hebben we daarom het beste van vier werelden: goedkoop, spectaculair, veilig en legaal vuurwerk. Als ons vuurwerk voldoet namelijk aan de Europese richtlijnen, zoals een CE-markering en een Nederlandstalige handleiding. Daarnaast verkopen wij alleen het beste Belgisch vuurwerk. Vuurwerk dat niet zomaar bij iedereen te verkrijgen is. Zo hebben wij een breed assortiment van kwaliteitsmerken zoals Pyrocentury.

Vuurwerk regels in België

Het is het hele jaar toegestaan om vuurwerk te kopen en maximaal 1 kg vuurwerkkruit (ongeveer 5kg vuurwerk) bij je hebben. Maar mag je zomaar vuurwerk afsteken in België? Dat ligt aan de gemeente waar je woont. Soms geldt er een vuurwerkverbod en soms is vuurwerk alleen op bepaalde tijdstippen toegestaan. Sommige gemeenten wijzen weer gebieden aan waar vuurwerk afsteken toegestaan is. Daar komen liefhebbers samen om van elkaar shows te genieten. Informeer bij jouw gemeente wat de lokale regels zijn.

Vuurwerkshow in Duitsland

Ben je op zoek naar inspiratie voor je vuurwerk uit België of wil je weten wat wij ook internationaal in onze vuurwerk collectie hebben? Dan hebben we iets leuks voor je! We organiseren namelijk jaarlijks een vuurwerkshow in Duitsland waar je ons vuurwerk kunt bewonderen en ook nog eens 10% korting krijg als je ter plaatse koopt. Voor het eerste deel van show demonstreren we merken zoals Pyrocentury. De spetterende afsluiting is een professionele show met Italiaans en Spaans vuurwerk.

Koop je vuurwerk uit België bij Pyromagic

Waarom zou je het risico lopen dat je gevaarlijk en illegaal vuurwerk in huis haalt, terwijl je ook zorgeloos kunt genieten van spectaculair vuurwerk, zoals XXL Batterijen of siervuurwerk? En dat voor knallende prijzen! Bekijk onze vuurwerk collectie maar eens!

Haal je vuurwerk vanuit:

Vuurwerk Belgie

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur