Vuurwerk Hasselt

Er zijn in Hasselt genoeg winkels om vuurwerk te kopen. Deze verkopen echter het dertien uit een dozijn vuurwerk dat je overal kunt vinden. Daarom nodigen we je van harte uit om eens te komen kijken in onze winkel in Luik. Pyromagic verkoopt namelijk bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen dat je nergens anders kunt vinden. Daarmee maak je een verpletterende indruk op je vrienden.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Hasselt

Jammer genoeg gebeuren er ieder jaar weer talloze ongelukken met vuurwerk in Hasselt. Veel slachtoffers hebben illegaal vuurwerk afgestoken met alle gevaren van dien. Daarom juist hechten wij bij Pyromagic extra veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Al het vuurwerk dat wij verkopen is 100% legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Dankzij de voorzorgsmaatregelen die wij nemen, kun je er zeker van zijn dat je alleen het allerbeste vuurwerk mee terug naar Hasselt neemt. Dat neemt echter niet weg dat je altijd aan je eigen veiligheid moet denken. Denk bijvoorbeeld altijd een goede veiligheidsbril en alleen kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Het is daarnaast niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat komt overeen met ongeveer 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Ben je op zoek naar geweldig vuurwerk dat je wilt afsteken in Hasselt? Kom dan inspiratie opdoen tijdens onze vuurwerkdemo in Duitsland. Daar laten we je een greep zien uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je er enthousiast van wordt en besluit om je vuurwerk ter plekke te kopen, krijg je ook nog eens 10% korting. Als klap op de vuurpijl eindigen we de mooie avond met professioneel vuurwerk uit Spanje en Italië. We kunnen je echter garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Hasselt

Als je van plan bent om vanuit Hasselt naar onze winkel te komen om vuurwerk te kopen, raden we je aan om onze collectie te bekijken en te profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Hasselt

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur