Vuurwerk Maasmechelen

Kom je onze vuurwerkwinkel vanuit Maasmechelen bezoeken om vuurwerk in te slaan? Dat kunnen we van harte aanbevelen, omdat de meeste winkels in België alleen het standaard vuurwerk verkopen. Dat kun je overal wel vinden. Bij Pyromagic vind je echter bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen. Zo geef je pas echt een mooie vuurwerkshow.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Maasmechelen

Het betreurt ons dat er jaarlijks veel ongelukken gebeuren met vuurwerk, ook in Maasmechelen. De meeste slachtoffers vallen door illegaal vuurwerk. Vandaar dat wij bij Pyromagic ontzettend veel waarde hechten aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten. Al het vuurwerk dat wij verkopen is 100% legaal en in overeenstemming met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Dankzij de aandacht die wij aan de kwaliteit en veiligheid van het vuurwerk besteden, ben jij gegarandeerd van kwaliteitsvuurwerk dat je zorgeloos kunt meenemen naar Maasmechelen. Het is daarnaast zeker ook belangrijk dat je aan je eigen veiligheid en dat van je omgeving denkt. Wij adviseren om altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen bij het afsteken van vuurwerk. Het is bovendien verboden om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat komt neer op zo’n 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je op zoek bent naar vuurwerk waarmee je indruk maakt in Maasmechelen, raden we je aan om naar onze vuurwerkdemo in Duitsland te komen kijken. Hier laten we een greep uit onze eigen vuurwerkcollectie met topmerken als Funke en Pyrocentury zien. Indien je daar je vuurwerk koopt, kunnen we je ook nog eens 10% korting aanbieden. Als klap op de vuurpijl, zullen we de avond afsluiten met professioneel Spaans en Italiaans vuurwerk. We kunnen je toch garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Maasmechelen

Als je vanuit Maasmechelen wilt komen om vuurwerk te kopen in onze vuurwerkwinkel, adviseren we je om thuis alvast onze collectie te bekijken en te profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Maasmechelen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur