Vuurwerk Kapellen

Er zijn in Kapellen ongetwijfeld genoeg winkels om vuurwerk te kopen. Toch nodigen we je uit om eens een kijkje te komen nemen in onze vuurwerkwinkel. Hier verkopen we namelijk bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen dat je niet zo snel bij je om de hoek zult vinden. Kom dus langs bij Pyromagic en steel de show met jouw spectaculaire vuurwerk.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Kapellen

Helaas gebeuren er jaar op jaar veel accidenten met vuurwerk in Kapellen. Bij veel van die ongelukken is illegaal vuurwerk de oorzaak. Daarom vinden wij van Pyromagic het belangrijk om veel aandacht te hechten aan veiligheid en kwaliteit. Vandaar dat ons assortiment volledig legaal en in overeenstemming met de Europese wetgeving is.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Dankzij de maatregelen die wij nemen kunnen we je garanderen dat je alleen het allerbeste vuurwerk mee terugneemt naar Hamme. Je moet daarnaast natuurlijk nog wel zelf aan je eigen veiligheid denken. Vandaar dat wij adviseren om altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Het is ook niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Dat is ongeveer 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je inspiratie nodig hebt voor je eigen vuurwerkshow in Kapellen, dan nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen op onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier laten we je namelijk een selectie zien uit onze eigen vuurwerkcollectie met louter topmerken als Funke en Pyrocentury. Als we je weten te overtuigen, kun je het vuurwerk ook ter plaatse kopen en ontvang je 10% korting. Als klap op de vuurpijl nodigen we aan het eind van de avond echte professionals uit om hun Spaans en Italiaans vuurwerk te demonstreren. Toch garanderen we je dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel voor onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Kapellen

Ben je voornemens om bij ons je vuurwerk te kopen vanuit Kapellen? Bekijk dan onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Kapellen

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur