COLLECTIE

Combi deals

Toont alle 2 resultaten

Vuurwerk combi deals

Combineer en profiteer! Onze vuurwerk combideals hebben meerdere voordelen. Zo hoef je het vuurwerk voor de volgende fuif ook niet zelf uit te zoeken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Naast geld, bespaar je dus ook tijd. Onze vuurwerk combi’s bevatten alleen de beste cakes en batterijen, die jouw feestelijke dag veranderen in een grote vuurwerkshow.

Speciaal geselecteerde vuurwerk combi’s

Bij Pyromagic verkopen we vuurwerk dat je niet bij iedere winkel kunt kopen, omdat wij een speciaal voor jou een mooie selectie maken van volledig legaal vuurwerk uit onder andere Duitsland en Polen. Wij bewijzen dat kwaliteitsvuurwerk best prima samen kan gaan met een plezante prijs. Helemaal als je voor onze combi deals kiest, want dan krijg je ook nog eens extra korting! Dat betekent dat je zult genieten van veel vuurwerkplezier voor een aantrekkelijke prijs.

Veilig vuurwerk kopen bij Pyromagic

Er gebeuren elk jaar veel ongelukken met vuurwerk, waarvan het merendeel niet legaal is. Wij van Pyromagic vinden dat veiligheid een belangrijk onderdeel is van het vuurwerkplezier. Om die reden verkopen we alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van het beste vuurwerk dat je in België af mag steken.

Zo koop je zeker en vast geen illegaal vuurwerk en geniet je van een mooie fuif!