Funke Argento

Toont alle 2 resultaten

Funke Argento vuurwerk kopen?

Ken je het nieuwe (budget) zustermerk van Funke al? De doelstelling en opzet van dit nieuwe merk Funke Albert is het bieden van kwaliteitsvuurwerk voor een zeer aantrekkelijke prijs. Natuurlijk krijg je wel de unieke combinaties die je van grote vuurwerk broer Funke gewend bent.

Funke Fireworks: traditioneel Chinees vuurwerk in een nieuw jasje

Heb je heimwee naar het vuurwerk van vroeger? Funke Fireworks doet oude tijden herleven! Ze verkopen ouderwets goed vuurwerk, maar dan in een verbeterde versie. Ze willen namelijk vernieuwend zijn in traditioneel Chinees vuurwerk. Het motto van Funke Fireworks is dan ook “Make China great again”. Dankzij de strenge eisen dat het merk aan zichzelf en de producten stelt, haal je zeker en vast goed voorwerk in huis.

Veilig en legaal Funke Argento vuurwerk kopen

Je kunt zorgeloos vuurwerk kopen in de winkel van Pyromagic. Je hoeft bijvoorbeeld niet bang te zijn dat je illegaal vuurwerk in huis haalt. We hebben onze producten namelijk geselecteerd op kwaliteit en veiligheid. Zo verkopen we alleen legaal vuurwerk in onze winkel. Al het Funke Fireworks vuurwerk is volledig in overeenstemming zijn met de Europese wetgeving:

  • Ons vuurwerk is voorzien van een CE-Keurmerk
  • Met een inbegrepen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing
  • Secuur geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid

Indien je vuurwerk in onze winkel koopt, moet je echter wel letten op de wetten en regels in België. Je mag bijvoorbeeld alleen vuurwerk afsteken op bepaalde plekken en niet meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit bij je dragen. Dat komt neer op ongeveer 5 kg vuurwerk. Als je hier rekening houdt, kun je zeker zijn van een plezante tijd met schoon vuurwerk.