Goedkoop vuurwerk

Groot assortiment met goedkoop vuurwerk

Bij Pyromagic bieden we veel goedkoop vuurwerk aan. Op die manier bewijzen we dat knalharde prijzen goed passen bij topmerken en vuurwerk van kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook Duits en Pools vuurwerk in de verkoop, dat je niet kunt kopen in België. Steel de show show met ons vuurwerk.

Legaal en goedkoop vuurwerk kopen

Het vuurwerk uit Duitsland en Polen staat bekend om de harde klappen. Dat is de reden dat veel mensen elk jaar naar deze landen rijden om het in te slaan. Er is helaas een groot risico als je vuurwerk uit Polen koopt. Veel ervan is namelijk illegaal. Bespaar jezelf een lange autorit of een prijzige boete en koop uw vuurwerk in onze vuurwerkwinkel. Al ons vuurwerk is met zorg uitgezocht, heeft een belangrijk CE-keurmerk en er zit een Nederlandstalige handleiding bij. Daarom kun je ervan verzekerd zijn dat je legaal en goedkoop vuurwerk koopt van topkwaliteit.

Vuurwerkdemo

Laat je inspireren voor nieuwjaar! Pyromagic organiseert iedere december een vuurwerkdemo waarbij je kennis kunt maken met onze collectie. Als je beslist om hier te kopen, geven we je ook nog eens eens 10% korting. Zo geniet je van een mooie show en keer je huiswaarts met goedkoop vuurwerk. Deze demo sluiten we af met echt professioneel vuurwerk van Spaanse en Italiaanse kwaliteit.

Goedkoop vuurwerk

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur