Vuurwerk Aalst

Woon je in Aalst en wil je vuurwerk kopen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze vuurwerkwinkel in Luik. Waarom zou je dat doen als je ook vuurwerk dichtbij huis in Aalst kunt kopen? Bij ons vind je bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen, dat je niet zomaar bij je om de hoek kunt vinden. Steel de show met jouw vuurwerk en koop het nu bij Pyromagic.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Aalst

Helaas vallen er ieder jaar weer veel vuurwerkslachtoffers. Illegaal vuurwerk is verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van de ongelukken. Bij Pyromagic hebben we veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Al ons vuurwerk is volledig legaal en in overeenstemming met Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Zo ben je er zeker van dat je alleen het beste vuurwerk naar Aalst haalt. Denk ook zelf aan je eigen veiligheid door bijvoorbeeld een vuurwerkbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Verder moet je er rekening mee houden dat je niet meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je draagt. Dat komt neer op ongeveer 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Ben je van plan om een show te geven met vuurwerk in Aalst? Dan nodigen we je graag uit om inspiratie te komen opdoen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. Hier demonstreren we onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken als Funke en Pyrocentury. Besluit je ter plaatse je vuurwerk in te slaan? Dan profiteer je ook nog eens van 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we af met een professionele vuurwerkshow van Spaanse en Italiaanse professionals. We garanderen je dat ons eigen consumentenvuurwerk er niet veel voor onder doet.

Koop nu je vuurwerk vanuit Aalst

Kom je bij ons vuurwerk kopen vanuit Aalst? Bekijk onze collectie of profiteer van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Aalst

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur