COLLECTIE

Overige

Toont alle 7 resultaten

Goedkoop vuurwerk

Alsof het vuurwerk van Pyromagic nog niet goedkoop genoeg is! We hebben speciaal voor jou een aantal speciale aanbiedingen geselecteerd. Als je op zoek bent naar legaal en veilig vuurwerk voor een bijna illegale prijs, ben je bij ons aan het juiste adres!

Goedkoop vuurwerk kopen

In België mag er het hele jaar vuurwerk verkocht worden. Dat klinkt leuk, maar het meest bijzondere vuurwerk is niet te koop in de gewone vuurwerk om de hoek. Daarnaast is het vaak ook nog eens vrij prijzig. Wil je echt goedkoop vuurwerk? Dat kun je bij de vuurwerkwinkel van Pyromagic kopen. Hier vind je tevens vuurwerk dat je niet in de gewone winkel vindt, maar een speciale selectie uit onder andere Duitsland en Polen.

Vuurwerk van topkwaliteit

In onze vuurwerk collectie vind je veel goedkoop vuurwerk, maar dat doet niet af aan de kwaliteit ervan. Als je dus siervuurwerk zoekt of toch fan bent van mortieren, dan ben je qua prijs/kwaliteitsverhouding bij ons aan het goede adres. Met deze topmerken laten we zien dat de kwaliteit niet ten koste gaat van de knallende korting die we geven:

Veilig en legaal vuurwerk

Het klinkt verleidelijk om goedkoop vuurwerk te kopen, maar het is belangrijk om ook op de veiligheid te letten. Veel van dit vuurwerk is namelijk illegaal en daarmee gebeuren veel ongelukken. Bij Pyromagic bezuinigen wij niet op veiligheid. We maken een strenge selectie van leveranciers en testen het vuurwerk zelf. Dat houdt in de praktijk in dat wij alleen legaal vuurwerk verkopen:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige handleiding.
  • Toegestaan volgens de Belgische wet.

Zo geniet je van goedkoop vuurwerk dat toch veilig en legaal is.