Vuurwerk Oostende

Kom vanuit Oostende op bezoek in onze winkel om vuurwerk te kopen. We begrijpen dat je liever in de buurt je inkopen doet, maar dan zul je niet echt bijzonder vuurwerk vinden. Wij verkopen daarentegen bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen, waarmee je pas echt opvalt bij jou in de buurt.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Oostende

Helaas gebeuren er jaarlijks weer vele ongelukken met vuurwerk, waaronder in Oostende. De meeste slachtoffers gebeuren echter door illegaal vuurwerk. Dat is de reden dat wij bij Pyromagic extra veel waarde hechten aan de veiligheid en kwaliteit van de producten die wij verkopen. Alles in onze winkel is 100% legaal en volledig in overeenstemming met de Europese wetgeving.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Door de aandacht die wij aan de kwaliteit en veiligheid van het vuurwerk besteden, kun jij er vanuit gaan dat je kwaliteitsvuurwerk koopt en mee terug neemt naar Oostende. Wel moet je nochtans ook op je eigen veiligheid en die van de omgeving letten. Ons advies? Draag altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt. Bovendien is het verboden om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Omgerekend is dat ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Vuurwerk nodig waarmee je indruk maakt in Oostende? Dan adviseren we je om naar onze vuurwerkdemo in Duitsland te komen kijken en daar inspiratie op te doen. Hier tonen we je namelijk een greep uit onze vuurwerkcollectie met topmerken als Funke en Pyrocentury. Als je hier je vuurwerk ter plaatse koopt, geven we je ook nog eens 10% korting. Als klap op de vuurpijl sluiten we de mooie avond af met spektakelvuurwerk uit Spanje en Italië. Toch is ons eigen consumentenvuurwerk niet minder spektaculair. Dat zul je met je eigen ogen zien!

Koop je vuurwerk vanuit Oostende

Indien je vuurwerk vanuit Oostende wilt kopen in onze vuurwerkwinkel, raden we je aan om eerst alvast onze collectie te bekijken en te profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Oostende

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur