COLLECTIE

Pakketten

Enige resultaat

Vuurwerkpakketten

Ben je op zoek naar bijzonder en spectaculair voorwerk voor de volgende fuif? Bij Pyromagic hoef je niet urenlang op zoek naar de mooiste vuurpijlen of siervuurwerk. Wij bieden je namelijk de beste vuurwerkpakketten aan die je eenvoudig in onze winkel kunt kopen.

Speciaal samengestelde vuurwerkpakketten

We hebben onze vuurwerkexperts aan het werk gezet en zij hebben de mooiste pakketten siervuurwerk voor je geselecteerd. Dat bespaart jou een hoop werk. Je hoeft namelijk niet de hele stad of het internet af te speuren om de meest spectaculaire vuurwerkshow te organiseren. Naast tijd bespaar je ook nog eens geld, want als je de vuurwerkpakketten bij ons koopt, profiteer je van een knallende korting!

Bijzonder vuurwerk kopen

Het hele jaar door kun je in België een vuurwerkwinkel inlopen om je knallers en pijlen in te slaan. Wat is er dan nog bijzonder aan? Precies, dat vinden wij bij Pyromagic ook. Vandaar dat wij alleen bijzondere vuurwerkpakketten uit Duitsland en Polen verkopen. Legaal vuurwerk dat niet zomaar overal te verkrijgen is.

Veilige en legale siervuurwerk pakketten uit Duitsland

Elk jaar weer gebeuren er ongelukken met vuurwerk dat niet aan de wet voldoet. Je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat de vuurwerkpakketten die u via de webshop van Pyromagic koopt wel 100% veilig en legaal zijn. Wij kennen onze leveranciers en selecteren jouw vuurwerk streng op veiligheid en topkwaliteit. Wij verkopen alleen legaal vuurwerk:

  • Voorzien van een CE-keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige handleiding.
  • Wij hebben een selectie gemaakt van vuurwerk dat je probleemloos in België af mag steken.

Zo ben je er zeker van dat de vuurwerkpakketten van Pyromagic niet onder het illegaal vuurwerk vallen.