Vuurwerk Tongeren

Als je vanuit Tongeren naar onze winkel komt om vuurwerk te kopen, maak je de juiste keuze. Bij ons vind je namelijk niet het vuurwerk dat je overal dat je overal in België vindt, maar louter bijzonder vuurwerk uit uit Duitsland en Polen. Hiermee maak je pas echt indruk op je buren in Tongeren.

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Tongeren

De ongelukken die ieder jaar ook in Tongeren gebeuren, betreuren ons. De meeste vuurwerkslachtoffers zijn nochtans te wijten aan illegaal vuurwerk. Dat is dat de reden dat extra veel belang hechten aan veilig vuurwerk van goede kwaliteit. Daarom zul je in onze vuurwerkwinkel alleen legaal vuurwerk in overeenstemming met de Europese wetgeving vinden.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Door de aandacht die wij besteden aan de veiligheid en kwaliteit van onze producten, ben je er zeker van dat je alleen het beste vuurwerk mee terug neemt naar Tongeren. We adviseren echter wel altijd om zeker om je eigen veiligheid en dat van je omgeving te denken. Draag altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen bij het afsteken van vuurwerk. Het is verder niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Omgerekend is dat ongeveer 5 kg aan vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Als je indruk wilt maken op je buren in Tongeren, moet je zeker inspiratie komen opdoen bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. We geven je daar namelijk een mooie impressie van onze eigen vuurwerkcollectie met topmerken als Funke en Pyrocentury. Koop je hier je vuurwerk ter plaatse? Dan geven we je 10% korting! Als klap op de vuurwerk sluiten we deze gezellige avond af met een professionele vuurwerkshow met Spaans en Italiaans vuurwerk. We kunnen je echter garanderen dat ons eigen consumentenvuurwerk hier niet veel onder doet.

Koop je vuurwerk vanuit Tongeren

Kom je vanuit Tongeren naar onze winkel om vuurwerk te kopen? Dan adviseren we je wel om eerst even onze collectie te bekijken, inclusief onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Tongeren

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur