Vuurwerk kopen Duitsland

Groot assortiment van vuurwerk uit Duitsland

Bij Pyromagic hebben we een grote collectie met vuurwerk dat moeilijk verkrijgbaar is in België. Wil je knalvuurwerk kopen of ben je op zoek naar de mooiste vuurpijlen? In onze winkel vind je een groot aanbod aan vuurwerk aan Duitsland en Polen, met louter topmerken voor een aantrekkelijke prijs!

Legaal vuurwerk kopen uit Duitsland

Als je vuurwerk uit Duitsland bij Pyromagic koopt, is het zeker en vast legaal en veilig. Wij verkopen namelijk alleen kwaliteitsvuurwerk dat voldoet aan alle Europese richtlijnen. Zo is al ons Duitse vuurwerk voorzien van een Nederlandstalige handleiding en een Europees CE-keurmerk. We selecteren ons aanbod bovendien nauwkeurig, zodat wij je de de beste kwaliteit en veiligheid kunnen aanbieden. Hierdoor kunt u ons vuurwerk uit Duitsland gerust kopen, mits je rekening houdt met de wetgeving in België. Zo mag je bijvoorbeeld slechts 1 kg vuurwerkkruit in je bezit hebben. Dat is ongeveer 5 kg vuurwerk.

Veilig Duits vuurwerk afsteken

Wij vuurwerkfans kunnen natuurlijk niet wachten om eindelijk weer vuurwerk af te steken!. Het vuurwerk uit Duitsland dat je bij Pyromagic koopt, is veilig. Toch gebeuren er elk jaar in het algemeen nog ongelukken met vuurwerk. In de meeste gevallen gebeurt dat, omdat mensen hun aandacht er niet bijhouden of door gebrek aan kennis over vuurwerkveiligheid. Veiligheid is topprioriteit voor Pyromagic en stopt niet als je bij ons de winkel uit loopt. Zo adviseren we je om altijd een vuurwerkbril te kopen en kleding van nylon of katoen te dragen wanneer je vuurwerk afsteekt! Meer over vuurwerkveiligheid en het voorkomen van ongelukken kun je lezen op onze veiligheidspagina.

Kom naar onze vuurwerkdemo

Wie is er niet gek op een mooie vuurwerkshow? Als je inspiratie nodig hebt voor het vuurwerk uit Duitsland dat je wilt kopen, is er geen betere plek om het in dat land zelf te aanschouwen. Bij Pyromagic organiseren we namelijk ieder jaar een mooie vuurwerkshow met prachtig Duits vuurwerk uit ons eigen assortiment. Als je ter plaatse koopt, krijg je een mooie korting van 10%. We sluiten af met een professionele show waar je kunt genieten van Spaans en Italiaans vuurwerk.

Kom je vuurwerk kopen uit Duitsland?

Bij Pyromagic bewijzen we dat je voor een zachte prijs toch harde knallers kunt kopen die veilig en legaal zijn. Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk uit Duitsland, dan moet je zeker eens rondkijken in onze winkel. Daarnaast verkopen we ook relatief onbekend, maar legaal Pools vuurwerk. Inspiratie nodig? Bekijk dan onze batterijen en acties!

Vuurwerk kopen Duitsland

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur