Vuurwerk Lanaken

Wil je vuurwerk kopen in de buurt van Lanaken? De meeste vuurwerkwinkels verkopen alleen het standaard vuurwerk dat je overal in België kunt kopen. Als je vuurwerk komt shoppen bij onze winkel in Luik, kunnen we echter garanderen dat je er bijzonder vuurwerk uit Duitsland en Polen zult vinden. Trakteer je buurt op een spectaculaire vuurwerkshow en haal je vuurwerk bij Pyromagic!

Haal veilig en legaal vuurwerk naar Lanaken

Jammer genoeg gebeuren er jaarlijks weer ongelukken met vuurwerk in Lanaken. Het overgrote merendeel van de vuurwerkslachtoffer is te wijten aan illegaal vuurwerk. Dat is de reden dat wij bij Pyromagic veel waarde hechten aan veiligheid en kwaliteit. Al het vuurwerk dat wij verkopen is volledig legaal en in overeenstemming met de Europese wet.

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Met een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen.
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en veiligheid.

Door deze maatregelen kun je jezelf ervan verzekeren dat je alleen het allerbeste vuurwerk mee terugneemt naar Lanaken. Wel moet je natuurlijk zelf altijd om je eigen veiligheid en die van je omgeving denken. Draag ten eerste altijd een veiligheidsbril en kleding van nylon of katoen te dragen als je vuurwerk afsteekt. Het is ten tweede niet toegestaan om meer dan 1 kg aan vuurwerkkruit per persoon bij je dragen. Omgerekend is dat zo’n 5 kg vuurwerk.

Kom naar onze vuurwerkshow

Zoek je vuurwerk waarmee je de show steelt in Hamme? In dat geval willen we je graag uitnodigen om te komen kijken bij onze vuurwerkdemo in Duitsland. Daar laten we je een selectie zien uit onze eigen vuurwerkcollectie met alleen topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Funke en Pyrocentury. We zijn er zeker van dat je enthousiast raakt en ter plaatse vuurwerk wilt kopen om mee terug te nemen naar Lanaken. In dat geval kunnen we je 10% korting aanbieden! En als klap op de vuurpijl sluiten we deze gezellige avond af met een professionele vuurwerkshow met Spaans en Italiaans vuurwerk. We kunnen echter alvast wel stellen dat ons eigen consumentenvuurwerk bijna net zo indrukwekkend is.

Koop je vuurwerk vanuit Lanaken

Kom je vanuit Lanaken bij ons op bezoek om vuurwerk te kopen? Dan moet je alvast onze collectie bekijken en profiteren van onze combideals!

Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België

Vuurwerk Lanaken

Merken
Onze Merken

Ontdek Pyrocentury

Meer informatie

Openingstijden

Plan jouw bezoek

Meld je nu aan voor het assortimentalert!

Pyromagic.be
Ben je op zoek naar bijzonder vuurwerk van topkwaliteit? Bij Pyromagic vind je een ruim assortiment met topmerken Duits en Pools vuurwerk. Alles is volledig legaal en knalhard de goedkoopste.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Openingstijden:

za/zo: 10.00 – 17.00 uur