Illegaal vuurwerk kopen

Onveilig en illegaal vuurwerk kopen

Vuurwerk in het buitenland kopen is populair, maar de kans bestaat dat je met onveilig en illegaal vuurwerk te maken hebt. Dit kan je niet alleen een fikse boete opleveren, maar ook ook resulteren in nare ongelukken. Hoe kun je dan het risico van verboden vuurwerk vermijden? Pyromagic heeft een groot assortiment van Pools en Duits vuurwerk dat wel legaal is. Dat betekent dat je veilig vuurwerk kunt kopen in onze vuurwerkwinkel en zo voorkom je boetes en ongelukken.

Goedkoop legaal vuurwerk bestellen

In onze winkel is alleen Duits en Pools vuurwerk van de beste kwaliteit te verkrijgen. Pyromagic verkoopt een breed assortiment aan topmerken voor lage prijzen. Als je nog meer wilt besparen zonder illegaal vuurwerk te kopen, kun je onze aanbiedingen en combideals bekijken.

Legaal of illegaal vuurwerk?

Ieder jaar vertrekken er veel Belgen naar landen als Polen om hun voorraad voor de jaarwisseling in te slaan. Toch kan dit flink gevaarlijk zijn, omdat dit vuurwerk vaak niet goed gecontroleerd en illegaal is. Bij Pyromagic koop je wel Duits en Pools vuurwerk dat 100% veilig is en voldoet aan de Belgische en Europese wetgeving. Het vuurwerk bij ons is volledig legaal:

  • Voorzien van een CE-Keurmerk.
  • Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inbegrepen
  • Zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en uw veiligheid

Het kopen van illegaal vuurwerk is riskant en daardoor stressvol. Je kunt niet alleen een flinke boete krijgen, maar ook een gevaar vormen voor jezelf en uw omgeving. Het vuurwerk dat je bij Pyromagic koopt is legaal om af te steken in België, terwijl je toch geniet van het spektakel dat je van Duits en Pools vuurwerk gewend bent. Zo maak je als nog goede sier in je buurt met vuurwerk van topkwaliteit!

Vuurwerk afhalen

Er is niets beter dan een goede fuif en goed vuurwerk. Illegaal vuurwerk hoort daar niet bij. Zie daarom de vuurwerk collectie van Pyromagic!

Illegaal vuurwerk kopen

Marken
Unsere Marken

Ontdek Pyrocentury

Weitere Informationen

Eröffnungstijden

Plan jouw bezoek

Melden Sie sich jetzt für den Sortimentsalarm an

Pyromagic.be
Sie suchen ein besonderes Feuerwerk in Spitzenqualität? Bei Pyromagic finden Sie ein breites Sortiment deutscher und polnischer Feuerwerkskörper deutscher und polnischer Spitzenmarken. Alles ist völlig legal und knallhart am billigsten.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Eröffnungstijden