Goed vuurwerk

Groot vuurwerk aanbod

Gedurende het hele jaar kun je vuurwerk kopen voor een knalscherpe prijs bij Pyromagic. In ons assortiment vind je alleen goed vuurwerk dat niet in België te verkrijgen is. Denk aan topmerken als Pyrocentury Fireworks. Luid elke feestelijkheid in met mortieren of XXL batterijen.

Legaal en goed vuurwerk kopen

Jaarlijks rijden er in december veel mensen naar Duitsland of Polen om goed vuurwerk te kopen. Als je echter naar Polen gaat, heb je kans dat je per ongeluk illegaal vuurwerk koopt. Pyromagic verkoopt daarom alleen legaal en goed vuurwerk dat voldoet aan de Belgische en Europese wet. Zo hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt en vind je in ons assortiment alleen vuurwerk dat is gecertificeerd met een CE-keurmerk. Daarnaast is er altijd een Nederlandstalige handleiding inbegrepen. Bij Pyromagic verkopen we dus alleen legaal vuurwerk.

Vuurwerk kopen in onze vuurwerkwinkel

Om goed vuurwerk van Pyromagic te kopen, hoef je niet helemaal naar Duitsland of Polen te rijden. Onze vuurwerkwinkel in Luik is het hele jaar voor je geopend.

Veilig en goed vuurwerk afsteken

Wij zijn er zeker van dat je niet kunt wachten om weer vuurwerk af te steken. Wel gebeuren er jaarlijks veel accidenten, omdat mensen hun aandacht er niet bijhouden als zij vuurwerk afsteken. Naast goed vuurwerk, vinden wij bij Pyromagic de veiligheid zeer belangrijk. Daarom besteden we veel aandacht aan de veiligheidseisen en de maatregelen. Deze kun je nog even rustig nalezen op onze veiligheidspagina. Bovendien adviseren wij je altijd om een veiligheidsbril en kleding te dragen van nylon of katoen als je vuurwerk afsteekt.

De beste merken voor lage prijzen? Zie onze acties op onze website en koop goed vuurwerk bij Pyromagic.

goed vuurwerk

Marken
Unsere Marken

Ontdek Pyrocentury

Weitere Informationen

Eröffnungstijden

Plan jouw bezoek

Melden Sie sich jetzt für den Sortimentsalarm an

Pyromagic.be
Sie suchen ein besonderes Feuerwerk in Spitzenqualität? Bei Pyromagic finden Sie ein breites Sortiment deutscher und polnischer Feuerwerkskörper deutscher und polnischer Spitzenmarken. Alles ist völlig legal und knallhart am billigsten.
Contact

Pyromagic
Rue du Pont de Wandre 210
4020 Liège, België
+32474881216
info@pyromagic.be

Eröffnungstijden